Via de bruiloft van Ellie en Hans kreeg ik contact met een van Ellies vriendinnen, Inge. En Inge wilde samen met Jeroen graag babyfotografie in Alkmaar van hun kleine Sven.

Babyfotografie Alkmaar

Op een ochtend reed ik daarom naar Alkmaar waar ze alle drie in matchende outfits op me zaten te wachten. Inge hoopte vooral dat ik het schaterende koppie van Sven zou weten te vangen maar die lag vooralsnog te slapen. Dus maakte ik eerst wat foto’s van hem terwijl hij sliep en van de voeding toen hij een beetje wakker begon te worden.

Serieus

Maar zoals dat soms gaat met die hele kleintjes: ze laten zich niet sturen. En hoezeer we ook ons best deden om Sven een lachje te ontlokken, hij bleef zeer serieus en aandachtig naar ons kijken. En dat was het.

Eenmaal thuis maakte ik de selectie en al zaten er echt mooie foto’s bij, hmz hmz. Ik wist dat het toch niet precies was wat Inge had gehoopt. Het toeval wilde dat ik de week erna een afspraak had bij een vriendin in Alkmaar. En wat ik eigenlijk nooit doe, deed ik nu wel. Ik ging een week later gewoon nóg een keertje met mijn camera bij ze op bezoek. En nu had Sven wél zin in lol trappen, hoera!

Wauw!!!! Zoooo blij! Super leuk!!!!

Nou ja, die uitspraak zegt alles toch? Het heeft me dit keer dan wat extra tijd gekost maar ik heb wél een hele blije klant. En eerlijk is eerlijk, zelf werd ik van zo’n blij babyhoofd toch ook best heel gelukkig.

babyfotografie Alkmaar
babyfotografie Alkmaar
babyfotografie Alkmaar
babyfotografie Alkmaar
babyfotografie Alkmaar

babyfotografie Alkmaar
babyfotografie Alkmaar

Willen jullie ook graag foto’s van je pasgeboren baby of jullie hele gezin? Neem contact met me op en maak een afspraak!Ben je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?