Babyfotografie Den Haag

Toen ik met Manon en Joep hun zwangerschapsfoto’s maakte, vertelde Manon me dat ze de week erna een keizersnede zou krijgen en dat ze die heel graag gefotografeerd had willen hebben maar dat het niet was gelukt een fotograaf te vinden. Ik aarzelde even… zou ik…? 

Direct na de keizersnede

Uiteindelijk bleek het ziekenhuis helaas niet akkoord te gaan met de aanwezigheid van een fotograaf tijdens de keizersnede maar ik mocht wel kort erna komen voor foto’s. En dat spraken we af.

Dus reed ik anderhalve week later richting het ziekenhuis waar ik werd opgevangen door een hele blije Joep. Manon was fysiek nog een beetje naar van de narcose (maar wel heel blij met haar zoon!) en lag pas net op haar eigen kamer. En wat een enorm schattig vers jongetje lag daar bij haar!

Grote broer en kleine broer

Ik maakte wat foto’s van hen samen en van Bobbi, zoals hun tweede zoon bleek te heten. En toen was het tijd voor grote broer Sammi om zijn kleine broer voor de eerste keer te gaan ontmoeten. En hij reageerde zo enorm lief! Terwijl hij naast zijn vader naar zijn kleine broertje stond te kijken zei hij: ‘ik ga voor jou zorgen!’ en echt, de tranen over mijn wangen. Hoe zoet! En wat bijzonder dat ik daar dan bij mag zijn en foto’s van mag maken.

Het is echt gaaf dat we nu deze herinnering hebben!

Wie weet, over een jaar of 25, als Bobbi gaat trouwen, houdt zijn broer een speech en laat deze foto zien: ‘en hier zag ik je voor het eerst!’. Het mogen maken van deze foto’s… wat heb ik toch een geweldig beroep! Ik ben een gelukkig mens. 🙂

Wil je ook graag zwangerschapsfoto’s, familiefoto’s of pasgeboren babyfotografie in Den Haag (of in de buurt)? Neem contact op voor een afspraak!

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den HaagBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?