Babyfotografie Den Haag

Babyfotografie Den Haag

Ben je zwanger en wil je straks je kersverse baby laten vastleggen? Dat kan!

Wat kan ik voor je betekenen?

Het is fijn als je voor je babyfoto’s een fotograaf hebt waarmee het klikt en bij wie je je op je gemak voelt. Ik heb in de afgelopen jaren al honderden pasgeboren baby’s mogen vastleggen en ik vind het altijd weer zo leuk: die rimpeltjes, de zachte geluidjes, een ouder broertje of zusje dat helemaal onder de indruk is…

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Voor een babyshoot hebben we meestal aan een korte fotoshoot (één tot anderhalf uur) wel genoeg. Maar als je graag wat meer de dagelijkse dingen erbij wilt vastleggen, hebben we wel meer tijd nodig. In ieder pakket zijn in ieder geval de nabewerking, de foto’s op hoge resolutie op USB én een verrassingsboekje inbegrepen!

Wat, waar, wanneer?

Een babyshoot doe ik eigenlijk altijd aan huis. Net na je bevalling en met zo’n klein kindje wil je natuurlijk liever de deur nog niet uit. Ik ben geen babyfotograaf die wacht tot de baby diep slaapt en dan allerlei accessoires gebruikt; ik fotograaf het liefst in jullie eigen persoonlijke ongeving, gewoon zoals het gaat.

Of de baby nu wakker is of slaapt; en moet je tussendoor even voeden of verschonen? Dan fotografeer ik liefst gewoon door, juist om die eerste dagen zo gewoon mogelijk op de foto te zetten.

De beste tijd voor zo’n shoot is natuurlijk zo snel mogelijk na de geboorte, maar we kijken vooral ook naar hoe het bij jullie gaat en wanneer je eraan toe bent.

Babyfotografie Den Haag: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen! Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan!

Heb je een vraag?