Babyfotografie Den Haag: Bobbi

babyfotografie Den Haag

Toen ik met Manon en Joep hun zwangerschapsfoto’s maakte, vertelde Manon me dat ze de week erna een keizersnede zou krijgen en dat ze die heel graag gefotografeerd had willen hebben maar dat het niet was gelukt een fotograaf te vinden. Ik aarzelde even… zou ik…? 

Uiteindelijk bleek het ziekenhuis helaas niet akkoord te gaan met de aanwezigheid van een fotograaf tijdens de keizersnede maar ik mocht wel kort erna komen voor foto’s. En dat spraken we af. 

Dus reed ik anderhalve week richting ziekenhuis waar ik werd opgevangen door een hele blije Joep. Manon was fysiek nog een beetje naar van de narcose (maar wel heel blij met haar zoon!) en lag pas net op haar eigen kamer. En wat een enorm schattig vers jongetje lag daar bij haar! 

Ik maakte wat foto’s van hen samen en van Bobbi, zoals hun tweede zoon bleek te heten. En toen was het tijd voor grote broer Sammi om zijn kleine broer voor de eerste keer te gaan ontmoeten. En hij reageerde zo enorm lief! Terwijl hij naast zijn vader naar zijn kleine broertje stond te kijken zei hij: ‘ik ga voor jou zorgen!’ en echt, de tranen over mijn wangen. Hoe zoet! 

Wie weet, over een jaar of 25, als Bobbi gaat trouwen, houdt zijn broer een speech en laat deze foto zien: ‘en hier zag ik je voor het eerst!’. Het mogen maken van deze foto’s… wat heb ik toch een geweldig beroep!

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

babyfotografie Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *