Babyfotografie Haarlem: Fleur

babyfotografie Haarlem

Toen Jolieke en Alex trouwden in juni was Jolieke een paar maanden zwanger. (Voor de nieuwsgierigen onder jullie: zo zag dat eruit!). Toen de bruidsreportage eenmaal klaar was, belde Jolieke me: we willen ook graag babyfotografie in Haarlem!

Heel erg leuk natuurlijk! Ik vind dat een van de leuke aspecten aan mijn werk als fotograaf: dat ik regelmatig mensen terugzie voor nieuwe fotoshoots bij nieuwe bijzondere momenten in hun leven of gewoon ‘zomaar’. 

Wat we toen nog niet wisten is dat Fleur een beetje haast had en een stukje vroeger ter wereld kwam dan iedereen gedacht had. Dat was even spannend maar het ging heel snel heel erg goed en al gauw werd ik gebeld of ik met mijn camera op bezoek wilde komen. 

Wie mijn babyfotografie een beetje volgt weet het wel: ik maak geen hele zoete reportages en gebruik ook geen attributen of speciale kleertjes. Ik vind het het leukst om een baby te fotograferen zoals die op dat moment is, wakker of slapend, aan de borst of met een fles, omringd door eigen vertrouwde spulletjes. Zo wordt een reportage heel eigen en persoonlijk en daar hou ik van. 

Bij binnenkomst wilde Fleur graag eerst nog even wat drinken en daarna heb ik foto’s gemaakt van haar in haar eigen kamertje. Natuurlijk wilden we ook wat foto’s maken met mama en papa erbij. Fleur was heel erg rustig en keek de hele tijd met grote ogen rond: hoe schattig! En wat een sterk meisje! 

babyfotografie Haarlem

babyfotografie Haarlem

babyfotografie Haarlem

babyfotografie Haarlem

babyfotografie Haarlem

babyfotografie Haarlem

babyfotografie Haarlem

babyfotografie Haarlem

babyfotografie Haarlem

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *