In augustus deed ik de babyfotografie in Rotterdam van Quinn. Mijn contact met haar ouders Monica en Dennis bestaat al ruim vijf jaar!

Alle bruiloften in de familie

In 2014 maakte ik met hen een loveshoot voorafgaand aan hun bruiloft in mei dat jaar. Later zag ik ze weer tijdens de bruiloft van de broer van Monica en dit jaar tijdens de bruiloft van de broer van Dennis. Monica was op dat moment hoogzwanger.

Gewoon zoals het is

Als ik baby’s fotografeer maak ik altijd zoveel mogelijk gebruik van de bestaande dingen. Ik neem geen kleedjes of andere accessoires mee maar maak gebruik van wat ouders zelf hebben. Op die manier worden de foto’s heel persoonlijk.

Verder fotografeer ik zoveel mogelijk in het moment. Slaapt de baby? Dan maken we slapende foto’s. Is de baby wakker? Dan heb ik een wakker koppie voor mijn lens. En moet er gedronken of verschoond worden? dan hobbel ik gewoon achter je aan en leg ook dat voor je vast. Kuis natuurlijk, dat wel. 🙂

Bedankt voor de mooie foto’s!! Ook leuk voor haar zelf voor later.

Quinn vond dat het vooral tijd was om te drinken en te slapen, liefst alles met de ogen dicht. En knuffelen met papa en mama sloeg ze ook niet af. Dat is ook heerlijk natuurlijk! Toch hoopte ik stiekem nog wel een glimp van die mooie oogjes te gaan zien. Maar nee, Quinn sliep en bleef slapen.

Wakker? Of toch slapen?

Met de camera nog op schoot bleef ik nog even een glaasje water drinken en kletsten we nog wat na over bruiloften, werk en baby’s. En toen, als een superbonus, kwamen daar toch heel even twee oogjes tevoorschijn! Klíkkkkk!

Vind jij het leuk om ook een reportage te hebben van jullie gezin? Ik kom graag bij jullie thuis om jullie vast te leggen! Bel me!

babyfotografie Rotterdam
babyfotografie Rotterdam
babyfotografie Rotterdam
babyfotografie Rotterdam
babyfotografie Rotterdam
babyfotografie Rotterdam
babyfotografie Rotterdam
babyfotografie RotterdamBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?