Babyfotografie Westland

Al eerder schreef ik een blog over de geboorte van Jamie die ik in september mocht fotograferen. Maar ook daarvoor en daarna had ik Nathalie en Rick voor de lens, bij een zwangerschapsshoot en bij de babyfotografie in het Westland bij hen thuis toen Jamie twee weken oud was.

Zwanger, geboorte, baby

Samen met hun oudste zoon Daividh zagen we elkaar op het strand van Hoek van Holland voor de zwangerschapsshoot. Nathalie moest al weken rust houden en had alle energie gespaard voor deze shoot. Daividh wilde vooral spelen bij de zee en vond die buik niet erg interessant maar toch kregen we hem er een paar keer bij op de foto’s. En tja, de zee, de duinen, in het mooie avondlicht, altijd zo fijn om daar te fotograferen!

Ohh Simone, ik zit ze nog eens te kijken (en nog een keer en nog een keer) en jaaa, ik vind ze echt fantastisch!!

Ook bij de babyshoot had Daividh natuurlijk een geweldige rol. Ik moest zo lachen toen hij de speen aan Jamie probeerde te geven en daarbij zelf zijn mond wagenwijd opensperde bij wijze van aanmoediging. En we hebben ontdekt dat hij ook een enorm goede photobomber is. 🙂 En hoe fijn is het als ouders gewoon een hele lichte slaapkamer hebben meet een mooie achtergrond om foto’s te maken!

Tante Simone

En Jamie, tja Jamie… hoe bijzonder is het om bij de geboorte van een kindje aanwezig te zijn en dan twee weken later zien hoeveel hij al veranderd en gegroeid is! Nog regelmatig ontvang ik appjes van Nathalie met foto’s van Jamie voor ‘tante Simone’. Het zal waarschijnlijk de enige geboorte zijn waarbij ik in mijn leven ooit aanwezig ben geweest en dat geeft Jamie echt een speciaal plekje in mijn hart!

Ook op zoek naar een fotograaf voor je zwangerschap, baby of gezin? Of voor een ander soort documentaire? Neem contact op voor een afspraak!

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie Westland

babyfotografie WestlandBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Open chat
Heb je een vraag?
Powered by