Babyshoot Den Haag

Al een tijdje geleden fotografeerde ik de babyshoot in Den Haag van kleine Eva. Een ontzettend schattig meisje! Babyshoots doe ik altijd aan huis en ik kijk dan even waar het meeste licht en de meeste rust in huis is. Ik breng expres geen dingen mee, zoals dekentjes, mandjes of wat dan ook. Ik houd sowieso erg van het pure van een baby en als ik iets gebruik dan liefst iets van de ouders of de baby zelf. Zo is de fotoshoot zo persoonlijk mogelijk!

Gewoon zoals het is

Voor mij hoeft een kindje ook niet per se te slapen. Natuurlijk is het wat moeilijker als de baby wakker is, want hee, probeer maar eens goed te focussen als je nog maar net geboren bent! Maar die open oogjes geven wel heel mooi het karakter van de baby weer. En niets leuker dan als ze straks een stuk ouder is kunnen ze zeggen: ‘oh kijk, toen had ze ook al dit of dat!’. Karakter en persoonlijkheid zijn voor mij dus belangrijk.

Bedankt voor de prachtige foto’s!

Naast de foto’s van de baby (met wat close ups van handjes en voetjes), vind ik het ook leuk de ouders erbij te betrekken. Dat kan zo geposeerd zijn als in deze shoot (waarbij ik contact met de baby leuker vind dan per se mooi in de camera kijken!). Maar ook het geven van borstvoeding of een fles, het verschonen, een ouder kindje dat de baby aait, het is allemaal bijzonder om te fotograferen.

En hoe leuk is het als de ouders vervolgens onder hun eigen trouwfoto zitten met het levende bewijs van een nieuwe levensfase in hun armen? Ik hou ervan!

babyshoot den haag

babyshoot den haag

babyshoot den haag

babyshoot den haag

babyshoot den haag

babyshoot den haag

babyshoot den haag

babyshoot den haag

babyshoot den haag

<< terug naar overzichtBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?