Naast mijn werk als zwangerschaps-, baby- en documentair fotograaf ben ik vooral bruidsfotograaf.  In dat kader maakte ik een tijdje geleden een documentaire in Amersfoort, bij de redactie van Bruid & Bruidegom Magazine

Op de redactie

Het leek me leuk om eens te zien hoe het er op zo’n redactie aan toe gaat, waar een toonaangevend tijdschrift wordt gemaakt met zo’n grote oplage. We besloten dat ik een halve dag zou komen, rondom de lunch.

Overal trouwfoto’s

Zodra ik de redactiedrempel over kwam was meteen duidelijk wat hier gebeurde: hier werd een bruidsmagazine gemaakt! Werkelijk overal hingen trouwfoto’s, er hing een prachtig schilderij aan de muur dat ik direct herkende als eentje van Ferdinand (ik kom hem vaak tegen op bruiloften waar hij dan ter plekke een schilderij maakt!), er lagen stapels en stapels magazines en nou ja, de redactie had nog net zelf geen trouwkleding aan. 🙂

Marketing en adverteerders

Er werd vergaderd over marketing: beurzen, bijlagen, televisieprogramma’s. Wat te doen, wat niet? Er werd gebeld met allerlei adverteerders. Er was een ruimte waar het hele tijdschrift wordt gevuld en opgemaakt. In een van de kamers trof ik natuurlijk ook de mensen van de financiële administratie aan, niet geheel onbelangrijk (en hoe heerlijk duidelijk is het beroep van deze man hierboven?).

Alle laatste nieuwtjes

En passant werd ik ook nog even helemaal bijgepraat over de nieuwste trouwcijfers, over de nieuwste ontwikkelingen, over hip en modern en uit de tijd; kortom: ik had een superleuke dag! Nou gaat het daar natuurlijk niet in eerste instantie om als ik foto’s kom maken, maar mijn enthousiasme zie je vaak wel terug in de foto’s. Wat mij betreft geven ze een prima beeld van de leuke sfeer op de redactie van dit geweldige magazine!

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

documentaire amersfoort

<< terug naar overzichtBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.