Documentaire fotografie

Documentaire fotografie

Laten we het heden vastleggen precies zoals het is, voor over dertig jaar!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Persoonlijk vind ik juist de foto’s waarop jullie de dagelijkse dingen doen vaak heel waardevol. Misschien wel meer dan de foto’s met kerst, verjaardagen of vakantie. Want samen eten, de afwas doen, de kinderen naar bed brengen of de hond uitlaten, dat is toch juist hoe je elkaar het beste kent?

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Om jullie als gezin, als echtpaar of misschien wel in je werk in jullie dagelijkse dingen echt goed vast te kunnen leggen, wil ik graag een halve dag bij jullie zijn, of liever nog een hele. Dan wennen jullie aan mijn aanwezigheid zodat de foto’s echt ontspannen worden en ik kan echt ieder element goed fotograferen. In ieder pakket zijn in ieder geval de nabewerking, de foto’s op hoge resolutie op USB én een verrassingsboekje inbegrepen!

Wat, waar, wanneer?

Documentaire fotografie kan overal. Ik heb gezinnen gefotografeerd, oudere echtpare die al zestig of zelfs zeventig jaar getrouwd zijn, een bloemist en een bakker tijdens hun werk enzovoort. Ik zeg zo min mogelijk, ik volg jullie gewoon met mijn camera bi alles dat je doet en we doen niks ‘voor de camera’. Zo wordt het een prachtige reportage!

Documentaire fotografie: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen! Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan!

Heb je een vraag?