Familiefotografie Den Haag

Familiefotografie Den Haag

Willen jullie graag als familie op de foto, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg in Den Haag of omdat opa en oma 45 jaar getrouwd zijn? Dat kan!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Het is fijn als je voor je familiefoto’s een fotograaf hebt waarmee het klikt en bij wie je je op je gemak voelt. Ik heb in de afgelopen jaren al heel veel families mogen vastleggen, lekker op het strand of in het park, spelend of wat meer geposeerd zodat iedereen er goed op staat.

Dat kan steeds met de hele familie tegelijk, maar losse gezinnen of alleen de kleinkinderen kan natuurlijk ook. In een shoot wissel ik zoveel mogelijk af. 

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Voor familiefotografie hebben we meestal aan een korte fotoshoot (één tot anderhalf uur) wel genoeg. Maar als je graag wat meer de dagelijkse dingen erbij wilt vastleggen, hebben we wel meer tijd nodig. In ieder pakket zijn in ieder geval de nabewerking, de foto’s op hoge resolutie op USB én een verrassingsboekje inbegrepen!

Wat, waar, wanneer?

Familiefotografie kan zowel bij jullie thuis als op locatie. In en rond Den Haag ga ik vaak naar een van de mooie parken of naar het strand. Voor grote groepen is naar buiten gaan wel het fijnst. En in de zomer kunnen we natuurlijk ook gewoon vroeg in de avond afspreken, als het licht het mooist is!

Familiefotografie Den Haag: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen! Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan!

Heb je een vraag?