Familieshoot Waterleidingduinen

Van beide zonen van Ilona en Michiel heb ik de foto’s gemaakt voor het geboortekaartje. Ik heb ze dus allebei als pasgeboren kindje gezien en meestal blijft het daar dan bij. Maar niet dit keer! 

Lekker struinen in de duinen

Ik werd benaderd door Michiel of ik met ze op pad wilde om leuke gezinsfoto’s te maken. Natuurlijk! En dus spraken we af voor een familieshoot in de Waterleidingduinen. Dit gebied ligt grofweg tussen Zandvoort en Noordwijkerhout en is echt prachtig uitgestrekt en heerlijk om te fotograferen.

En we hadden geluk want ook het weer werkte mee die dag. Anderhalf uur hebben we vooral gewandeld, gespeeld, gerend, geknuffeld en gelachen.

Onderlinge band

Ik vind het heel erg leuk om foto’s te kunnen maken van de lol en liefde binnen een gezin, de ouders met hun kinderen maar ook van de kinderen onderling. Bijvoorbeeld hoe die twee samen boven op een randje van een zandverstuiving zitten. Of hoe de jongste de oudste wil helpen bij het weer opklimmen van het duin. Zo lief! Niet te geposeerd maar herkenbaar en zoals iedereen is.

Die laarzen van Tim en de duim omhoog van Koen, heel typerend, de foto waarop ze gearmd lopen, en, en…. allemaal te leuk!

En wie weet komende zomer weer? 🙂 (Update: inmiddels heb ik ze weer voor de lens gehad, dit keer in Den Haag. Hierover schrijf ik binnenkort ook weer een blogje!)

Willen jullie ook een familieshoot in de Waterleidingduinen of ergens anders? Dat kan! Voor meer informatie bel, mail of app me.

familieshoot Waterleidingduinen

familieshoot Waterleidingduinen

familieshoot Waterleidingduinen

familieshoot Waterleidingduinen

familieshoot Waterleidingduinen

familieshoot Waterleidingduinen

familieshoot Waterleidingduinen

familieshoot Waterleidingduinen

familieshoot WaterleidingduinenBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?