Fotoshoot Den Haag

Fotoshoot Den Haag

Ben je op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot in Den Haag of omstreken? Bijvoorbeeld voor een day in the life, zwangerschap, portret, baby, of documentaire? Dat kan!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Ik vind mensen fotograferen het leukste dat er is! Liefst in de familiesfeer: als gezin, als stel, zwanger of net geboren. Maar mensen aan het werk vind ik ook bijzonder om te mogen vastleggen. Ik doe dit liefst zo ongeposeerd en natuurlijk mogelijk. Documentair als je het zo wilt noemen!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Op de tarievenpagina vind je de verschillende pakketten die zijn onderverdeeld, in kort, halve dag of hele dag. In ieder pakket zijn in ieder geval de nabewerking, de foto’s op hoge resolutie op USB én een verrassingsboekje inbegrepen!

Hoe langer ik bij jullie ben, hoe meer jullie aan mij gewend raken. En dat betekent dan weer dat ik jullie steeds meer ongedwongen en op je gemak kan vastleggen. 

Wat, waar, wanneer?

Ik gebruik zoveel mogelijk daglicht dus in de winter hebben we wat minder uren ter beschikking dan in de zomer. Fotoshoots kunnen thuis plaats vinden, op je werk, of ergens buiten op bijvoorbeeld het strand of in een park of bos. Ik heb geen studio en ook geen studiolampen, dus die kunnen we niet gebruiken!

Fotoshoot Den Haag: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen! Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan! Ik geef je graag meer informatie of maak meteen een afspraak met jullie.

Heb je een vraag?