Gezinsfotografie Den Haag

Gezinsfotografie Den Haag

Willen jullie graag gezinsfotografie in Den Haag, van jullie als gezin? Gewoon, zoals jullie zijn? Dat kan!

Wat kan ik voor jullie betekenen?

Persoonlijk vind ik juist de foto’s waarop jullie de dagelijkse dingen doen vaak heel waardevol. Misschien wel meer dan de foto’s met kerst, verjaardagen of vakantie. Want samen eten, de afwas doen, de kinderen naar bed brengen of de hond uitlaten, dat is toch juist hoe je elkaar het beste kent?

En over tig jaar zijn dat de foto’s met de meeste herinneringen, omdat ze zo echt zijn. Dat je tegen elkaar zegt: ‘oh ja, zo zat mama altijd’ of ‘jee we deden toen vrijwel elke dag mens erger je niet, waar zou dat spel nu zijn?’. 

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Om jullie als gezin in jullie dagelijkse dingen echt goed vast te kunnen leggen, wil ik graag een halve dag bij jullie zijn, of liever nog een hele. Dan wennen jullie aan mijn aanwezigheid zodat de foto’s echt ontspannen worden en ik kan echt ieder element goed fotograferen. In ieder pakket zijn in ieder geval de nabewerking, de foto’s op hoge resolutie op USB én een verrassingsboekje inbegrepen!

Wat, waar, wanneer?

Gezinsfotografie doe ik het liefst bij jullie thuis. Het kan in een weekend maar de dagelijkse dingen zijn vaak nog meer aanwezig op een doordeweekse dag. Bel me, dan kunnen we het een en ander met elkaar afstemmen!

Gezinsfotografie Den Haag: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen! Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan!

Heb je een vraag?