Eerder dit jaar werd ik ‘cadeau gegeven’. Dat is altijd wel spannend want zit de ontvanger van dat cadeau wel echt op mij als fotograaf te wachten? De vriendengroep die mij voor gezinsfotografie in Amsterdam cadeau gaf aan Diego en Vincent maakte er zelfs een filmpje van! Daar bleek uit dat het cadeau gelukkig in de smaak viel. 🙂

gezinsfotografie Amsterdam

Adoptie en corona

Het verhaal is bijzonder. Diego en Vincent zijn al een aantal jaar bij elkaar en hadden een kinderwens. Na het afwegen van meerdere opties bleef voor hen adoptie over en toen kwam corona. Voor twee mannen is het aantal landen waaruit je een kindje kunt adopteren al beperkt en dat werd er door corona niet beter op. De moed zakte hen in de schoenen.

Gezinsfotografie in Amsterdam: zin in!

En toen opeens kwam daar dat telefoontje. Sem, pas tweeënhalve maand oud, kon bij hen komen wonen! Het filmpje waarop te zien is hoe ze via facetime alle familie en vrienden op de hoogte stellen bracht me volledig in tranen. Tel daarbij op dat beide mannen gewend zijn voor de camera te staan en dat ze graag zo documentair mogelijk op de foto wilden en je begrijpt: ik had superveel zin in deze shoot!

Geweldige foto’s! We zijn er ontzettend blij mee.

gezinsfotografie Amsterdam

gezinsfotografie Amsterdam

gezinsfotografie Amsterdam

gezinsfotografie Amsterdam

gezinsfotografie Amsterdam

gezinsfotografie Amsterdam

Zoveel liefde

Ik bracht een paar uur bij hen door in hun gezellige appartement in Amsterdam. Ik volgde hen met de camera terwijl ze Sem in bad deden, de fles gaven en met hem speelden en knuffelden. En ik werd enorm geraakt door hen. Wat een liefde! En wat een verhaal waarbij werkelijk ieder stukje op zijn plek lijkt te zijn gevallen!

Lieve mannen, dank dat ik jullie mocht vastleggen en ik wens jullie enorm veel geluk met zijn drietjes!

gezinsfotografie Amsterdam

Wil jij ook graag foto’s van jullie gezin of familie? Dat kan natuurlijk! Neem contact met me op en we kunnen snel afspreken!Ben je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?