Hondenfotografie

Ik ken Sanne al een aantal jaar. We begonnen ongeveer gelijk met professionele fotografie en gingen al snel ieder een andere kant op. Waar ik vooral bezig ben met bruiloften en andere ‘mensenfoto’s’, daar ging Sanne steeds meer bezig met het fotograferen van honden

Moeder en dochters

Ik volgde via social media de komst van haar eerste labrador, de zwarte Juno. Zag het eerste nestje van Juno waaruit Freya bij haar bleef. En vorig jaar het tweede nest waaruit Skadi afkomstig is. Samen deden we mee aan een internationale fotografie-wedstrijd waar Sanne hoge ogen gooide met haar foto’s van haar meiden (en een boel andere leukerds). En toen we daar online eens over kletsten vroeg ze: ‘vind je het leuk om een keer helemaal los te gaan met je camera op die van mij?’. Dat hoefde ze echt maar één keer te vragen!

Ze zijn echt heel erg leuk geworden! Dank je wel!

Wie mij een beetje volgt weet dat ik gek ben op dieren. Zelf heb ik drie katten, ik fotografeer met enige regelmaat bij de dierenarts, als een soort hobby, en ik ben verliefd op Afrika waar ik regelmatig heen ga om ook de grote hondjes en poesjes te fotograferen. Sterker nog: in maart 2019 organiseerde ik zelfs een fotoreis naar Zuid-Afrika!

Uitrazen en zandhappen

En zo gingen we afgelopen maandag samen op pad, met drie volledig uitgelaten, enthousiaste en energieke labradors bij de Wassenaarse Slag. We lieten ze eerst maar even lekker uitrazen, hollen, over elkaar heen buitelen en zand happen. En toen we bij een klein heuveltje kwamen met mooi tegenlicht was dat de perfecte plek om ook een paar portretjes van ze te schieten.

Hondenshoots zijn leuk!

Ik heb een superleuke ochtend vol hondenfotografie gehad en een paar dingen geleerd: van honden word je zanderig, voor honden moet je geduld hebben en van honden krijg je zelf ook een boel beweging. Sanne, het was leuk, dank je wel!

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografie

hondenfotografieBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?