Loveshoot Den Haag

In december werd ik gebeld door Manuel. Of ik op korte termijn een loveshoot kon doen met hem en zijn vriendin? Ze wilden graag mooie foto’s voor de trouwkaart! Natuurlijk kon dat en we besloten te gaan voor een loveshoot in Den Haag op en rond het Binnenhof. 

Eerst even koffie

Omdat we elkaar nog helemaal niet ontmoet hadden, dronken we eerst even koffie in de stad. Wat een leuk stel! Na hun eerste ontmoeting ging het bij hen allemaal erg snel. Manuel werkte destijds in Schotland en Leonie kwam meteen zeer regelmatig over om elkaar te kunnen zien en beter te leren kennen. En nu was het dan tijd om te trouwen, in – uiteraard – Schotland.

Wat een prachtige foto’s! Hiermee maken we onze trouwkaart!

Na onze koffie liepen we richting Binnenhof. Het was een beetje koud maar Leonie en Manuel bleken bikkels en ach… de liefde maakt veel goed. 😉 De champagne kwam tevoorschijn, er werd gedanst en aan alle kanten zag ik de liefde ervan af spatten!

Kerstboom

Bij de kerstboom voor het Mauritshuis maakte ik wat meer close ups en uiteindelijk is een van deze foto’s die voor de trouwkaart geworden. Zo gaaf om te weten dat die foto bij veel mensen in de bus is gevallen!

Loveshoot: altijd leuk!

Wil je ook graag foto’s om de liefde vast te leggen tussen jou en je aanstaande? Dat kan! Laat je vooral niet weerhouden door winter, wind of kou… juist dan kun je foto’s maken waar de liefde vanaf knalt! Samen zoeken we naar de perfecte locatie om jullie liefde vast te leggen, dus neem snel contact op voor een afspraak!

loveshoot den haag

loveshoot den haag

loveshoot den haag

loveshoot den haag

loveshoot den haag

loveshoot den haag

loveshoot den haag

loveshoot den haag

loveshoot den haag

<< terug naar overzichtBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?