Loveshoot Heemstede

Josanne en Arne, wat een geweldig stel. Soms hangt de liefde en verbondenheid zo in de lucht! En dat was zeker zo bij deze twee. Een week voor hun bruiloft deden we hun loveshoot in Heemstede, bij de Waterleidingduinen. En het was mooi!

Afrika

Ik ken Josanne via Laura van wie ik in 2015 haar huwelijk met Benno fotografeerde. Toen ik bij hen op bezoek kwam op een zomerse avond in Amsterdam hadden we direct een klik, al was het maar omdat Josanne en Arne een flinke tijd in Afrika hebben gereisd, op hetzelfde traject waarop ik een tijdje reizen begeleidde. Maar ook de rest van ons contact beviel en diezelfde avond nog hakten ze de knoop: ik mocht het doen!

Kort voor de bruiloft op een al even mooie nazomerse middag zagen we elkaar weer bij de Waterleidingduinen, dit keer met hun dochtertje erbij. Zeker met kleine kinderen vind ik het fijn een shoot voor de bruiloft te doen zodat ook de kinderen mij vast even hebben gezien en een beetje hebben leren kennen.

We wandelden een stukje de duinen in tot een klein open duinkommetje en in een half uurtje tijd maakten we daar eigenlijk alle foto’s: van hen samen, van hen als gezin, van hun dochter alleen. Het was er rustig, met prachtig licht en een fijne achtergrond. Wat wil je nog meer!

Prachtige liefde

Toen ik Josanne en Arne even alleen voor de lens had (terwijl hun dochter haar moeders handtas vakkundig uitpakte – stuk voor stuk – in het zand) raakte ook ik ontroerd door wat er tussen hen gebeurde: het vertrouwen, het respect, de liefde. Zo fijn om te zien en vast te mogen leggen! Dat beloofde wat voor hun bruiloft!

Willen jullie ook een lovshoot, al dan niet met een bruiloft in het vooruitzicht? Neem contact met me op!

loveshoot Heemstede 01
loveshoot Heemstede 02
loveshoot Heemstede 03
loveshoot Heemstede 04
loveshoot Heemstede 05
loveshoot Heemstede 06
loveshoot Heemstede 07
loveshoot Heemstede 08
loveshoot Heemstede 09
loveshoot Heemstede 10
loveshoot Heemstede 11

 Ben je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?