Loveshoot Rotterdam

Als voorbereiding op het huwelijk van Elisah en Mart deden we een loveshoot in Rotterdam. De Euromast was het decor van deze zomerse shoot, vlak voordat de zon onder zou gaan.

Onder de Euromast

We spraken af in het park bij de Euromast. Een fijn park om te fotograferen want er is veel afwisseling: dicht bos, een mooie grote vijver, wat bebouwing en veel verschillende soorten begroeiing. In korte tijd kun je daar met een klein wandelingetjes dus al een hele afwisselende fotoshoot schieten.

Er zitten echt super leuke foto’s tussen, we gaan ze vol trots aan onze familie showen! 

Elisah en Mart zijn beiden heel sportief en liepen dan ook lekker relaxed in spijkerbroek en op hun gympies. Het leuke van zo’n loveshoot (die je natuurlijk ook gewoon kunt doen als je niét gaat trouwen, of precies vijf jaar getrouwd bent of…) is dat het wat mij betreft heel erg gaat om jullie en wie jullie samen zijn, wat jullie verbindt. Natuurlijk is het leuk om foto’s te hebben waarbij beiden in de camera kijken. Maar ik wil vooral graag vastleggen hoe de vonken nog altijd overspringen, hoeveel lol je samen hebt of juist welke intiemere momenten je deelt.

Alles ging vanzelf

Bij Elisah en Mart ging dat allemaal vanzelf. Ik hoefde haast niets te zeggen; als ik gewoon met de camera in de buurt bleef en hen hun gang liet gaan gebeurde het allemaal vanzelf. Zo verliefd, zo vertrouwd met elkaar, zo lief voor elkaar: heerlijk om te zien! En het licht werkte ook nog eens geweldig mee, dus ik was die avond een erg blije fotograaf.

Elisah en Mart zijn inmiddels getrouwd (de blog van hun huwelijk vind je op mijn website met mijn bruidsfotografie) en die dag was al net zo magisch. Ik wens hen een geweldig, lang en gelukkig huwelijk samen!

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

loveshoot rotterdam

<< terug naar overzichtBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?