Newborn shoot Den Haag

De ouders van de pasgeboren Anna wilden graag foto’s van hun gezin. Geen al te zoete newborn shoot (in Den Haag), met een diep slapende baby in een mandje, of in een bepaalde positie gevouwen. Maar gewoon, foto’s van hen zonder al te veel poseren.

Gezin in actie

Anna werd met een noodvaart geboren en een week erna was ik bij hen. Haar oudere zus was supertrots maar echt spelen kun je natuurlijk nog niet met zo’n kleine baby. Boekjes lezen is gewoon ook heel erg leuk! En terwijl Klasina en Maarten hun oudste dochter voorlazen en knuffelden met de jongste, cirkelde ik wat om hen heen om foto’s te maken.

Het gaat zoals het gaat

Omdat we (vrijwel) niets in scène zetten, heb ik ook de kans niet om te zorgen dat het licht goed valt of de achtergrond precies mooi uitkomt. Maar dat is juist wat ik ook wel erg leuk vind. Als het dan lukt om een mooi momentje te pakken en ook het licht nog eens mooi te vangen word ik extra blij.

Er zitten hele mooie foto’s tussen! Heel blij mee!

Ongeveer een uur fotografeerde ik bij hen en Anna was de rust zelve. Met haar grote blauwe ogen keek ze rustig rond en hing lekker bij papa of mama. Ondertussen voorzag grote zus ons van fantasiethee en gevisualiseerde taartjes. Het is zo leuk om op deze manier heel even mee te draaien in een gezin en te zien hoeveel geluk en vrolijkheid er is!

Jullie ook?

En natuurlijk kunnen we tijdens zo’n shoot ook best even tijd nemen voor wat meer geposeerde close ups van je baby of van jullie als gezin. Ga je ook bijna bevallen en wil je ook graag zo’n documentje? Stuur me dan snel een mailtje!

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

newborn shoot Den Haag

<< terug naar overzichtBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?