OVER SIMONE

Mensen en de connectie tussen mensen: daar ga ik voor. Ik vind het geweldig om de liefde tussen man en vrouw vast te leggen, maar net zo goed het contact tussen vader en dochter, of tussen twee broers, of opa en oma die nog steeds samen zijn na tweeënvijftig jaar.

Jullie verhaal

Ik vind het mooi om het verhaal te vertellen. Jullie verhaal. Want iedereen heeft een verhaal. Waarom jullie samen zijn, hoe je als gezin leeft, wat je verbindt, waar je van houdt en wat je graag doet.

Details, emoties en herinneringen

Lol, vrolijkheid, geluk, emoties, liefde… het leven zoals het is, in alle kleine dagelijkse details. Zodat je – als je over dertig jaar naar de foto’s kijkt – dat gevoel van nu weer helemaal terug krijgt.

Ik hou ervan te observeren, onopvallend aanwezig te zijn en te zorgen dat ik jullie volledig op je gemak kan vastleggen. Zoals jullie zijn. Met alle kleine dingen. Met alle connecties en emoties.

En ook:

Naast de verschillende fotoshoots op deze website fotografeer ik ook erg veel bruiloften, vooral in de zomer. Hier heb ik een aparte website voor, dus als je nieuwsgierig bent: neem een kijkje: simonebruidsfotografie.nl!

Nog wat trefwoorden:
kaas – Afrika – psycholoog – katten – wijn – energiek – caramel en kokos – eighties muziek – 1972 – vrolijk – geboren in Brabant – cappuccino – géén vis – Netflix – single – open boek – weidse landschappen – emoties

(Foto’s gemaakt door Hanneke Meier)

Simone is..

… een fotograaf die vooral oog heeft voor emoties en de relaties tussen mensen. Een onderonsje, een schaterlach, een kleine aanraking, een lieve blik naar elkaar, een weggepinkte traan: juist die momenten vertellen zoveel over jullie en de mensen die jullie lief zijn!

… een fotograaf die met al haar ervaring veel leuke plekken kent en kan adviseren over tijdstip, kleding en al het andere!