OVER SIMONE

Mensen en de connectie tussen mensen: daar ga ik voor. Ik vind het geweldig om de liefde tussen man en vrouw vast te leggen, maar net zo goed het contact tussen vader en dochter, iemand die bezig is met zijn grote passie, of opa en oma die nog steeds samen zijn na tweeënvijftig jaar.

Even persoonlijk

Ruim achttien jaar geleden overleed mijn vader. Ik herinner me hem terwijl hij achter zijn schildersezel zat, puntje van zijn tong uit zijn mond, vol concentratie. Hoe hij met een oud schort om brood stond te kneden aan het aanrecht. Ik herinner me hem op zondag met de koptelefoon op, luisterend naar klassieke muziek en vals mee fluitend. Ik weet nog hoe we samen de auto wasten of hoe ik hem hielp in de tuin met gras harken.

Maar er zijn geen foto’s van. Het zit alleen maar in mijn hoofd. En soms ben ik bang dat het steeds verder vervaagt. En wie weet wat ik al vergeten bén?

Jouw dagelijkse dingen

Daarom wil ik deze herinneringen voor jou wél graag vastleggen. Lol, vrolijkheid, geluk, emoties, liefde… het leven zoals het is, in alle kleine dagelijkse details. Zo simpel mogelijk en liefst zo dagelijks mogelijk. Zodat je – als je over dertig jaar naar de foto’s kijkt – dat gevoel van nu weer terug krijgt. 

Ik vind het mooi om het verhaal te vertellen. Jouw verhaal, jullie verhaal. Want iedereen heeft een verhaal. Waarom jullie samen zijn, hoe je als gezin leeft, wat je verbindt, waar je van houdt en wat je graag doet.

Observeren, zonder sturing

Ik hou ervan te observeren, onopvallend aanwezig te zijn en te zorgen dat ik jullie volledig op je gemak kan vastleggen. Zoals jullie zijn. Met alle kleine dingen. Met alle connecties en emoties.

En ook:

Naast de verschillende fotoshoots op deze website fotografeer ik ook erg veel bruiloften, vooral in de zomer. Hier heb ik een aparte website voor, dus als je nieuwsgierig bent: neem een kijkje. simonebruidsfotografie.nl!

Nog wat trefwoorden:
kaas – Afrika – psycholoog – katten – wijn – energiek – caramel en kokos – eighties muziek – 1972 – vrolijk – geboren in Brabant – cappuccino – géén vis – Netflix – single – open boek – weidse landschappen – emoties

(Foto’s gemaakt door Simone-Michelle de Blouw)

Simone is..

…een fotograaf waarbij je je direct op je gemak voelt, zodat je jezelf kunt zijn. En waar je ook tegen kunt zeggen wat je niét wilt.

… een fotograaf die vooral oog heeft voor details, relaties, emoties en kleine momenten. Met een achtergrond als psycholoog zie ik die kleine dingen vaak net iets sneller.

… een fotograaf die ruim tien jaar ervaring heeft en daarom uitstekend kan adviseren over kleding, locatie, tijdstip etc. 

Heb je een vraag?