Vrij recent maakte ik profielfoto’s in Oudewater van Leslie van Careless Events. Ik ken Leslie al een hele tijd, op allerlei manieren.

Eerste contact

Een aantal jaar geleden werkte ze bij een trouwlocatie waar ze het contact met de bruidsparen onderhield. Zo kwamen we met elkaar in aanraking. Kort daarna ging ze zelf trouwen en fotografeerde ik haar bruiloft.

Maar Leslie is een enorme bezige bij en naast haar baan organiseerde ze ook een grote tweedaagse trouwbeurs waar ik met een stand mocht staan. En uiteindelijk ging ze samen met haar man zelfs mee op een van mijn fotoreizen naar Afrika begin 2019!

Event planner

Intussen was ze bezig met het opzetten van haar eigen bedrijf, als eventplanner, weddingplanner en nou ja, eigenlijk alles dat er maar te plannen of te regelen valt. Of ik voor haar in die hoedanigheid profielfoto’s in Oudewater – waar ze woont – wilde maken? Leuk!

Dat Leslie goed kan plannen en regelen bleek ook tijdens die shoot. Naar de kapper, naar de visagiste. Een rek vol kleding stond er klaar. En een boel ideeën in haar hoofd. Zo wilde ze graag laten zien wie ze is als ze werkt, maar het mocht ook wel iets persoonlijker, samen met haar trouwe maatje hond Joey bijvoorbeeld. En ze had er ook een uiterst toffe locatie voor geregeld!

Ik weet even niet wat ik moet zeggen, ik ben sprakeloos!

Leslie woont in een nieuwbouwproject op het terrein van de oude touwfabriek in Oudewater. Maar ook die fabriek is inmiddels een heel tof woonhuis en daar mochten wij zomaar een paar uur gebruik van maken (‘schuif alles maar aan de kant zoals het je uitkomt hoor!’).

Jij ook?

Hieronder een kleine greep uit de foto’s. Wil je ook een kleine beeldbank van jezelf voor je website of social media? Neem dan contact met me op!

profielfoto Oudewater

profielfoto Oudewater
profielfoto Oudewater
profielfoto Oudewater
vrouw met hond
profielfoto Oudewater
meisje met hondBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?