In het kader van mijn serie over mensen die in de bruidswereld werken, maakte ik ook een reportage in Rotterdam, over bloemstylist Keven Muller, van Mullers Floral Art. Ik heb al bij meerdere bruiloften en huwelijksaanzoeken met hem samengewerkt. Keven weet elke keer opnieuw iets heel bijzonders, persoonlijks en unieks te maken van de aankleding. 

Achter de schermen

Ik volgde hem de hele dag met mijn camera, terwijl hij de voorbereidingen trof voor een bruiloft. Het gaf mij als (bruids)fotograaf een extra kijkje achter de schermen. Waar ik normaal bij een bruiloft steeds in de buurt van het bruidspaar ben, daar werkten we nu een soort ‘voor de troepen uit’.

In alle vroegte spraken we af bij het atelier van Keven waar hij de laatste hand legde aan het bruidsboeket en alle benodigde vazen en bloemen in zijn bus laadde. Daarna zetten we koers naar Rotterdam. Terwijl in het huis van de bruid alle voorbereidingen nog in volle gang waren en de trouwfotograaf nog niet eens aanwezig was, leverde Keven al snel het boeket af.

Voor de troepen uit

Snel reden we door naar de trouwlocatie. Vliegensvlug maakte Keven de bloemen af die aan de stoelen moesten worden bevestigd – elk gangpad net een beetje anders -, schikte vaasjes, plaatste boeketjes. Toen alles klaar stond om het bruidspaar en de gasten te ontvangen voor de ceremonie en receptie, scheurden wij er weer vandoor. Op naar de dinerlocatie. Daar werden door Keven in no time alle tafels voorzien van een mooi lopertje en passende bloemen. Alweer zo mooi!

Nu was het tijd voor koffie. Want bij het werk van Keven hoort ook het weer ophalen van de vaasjes en boeketjes en we moesten wachten tot op de trouwlocatie de receptie was afgelopen. Van een afstandje zag ik mijn collega Canoë Segeren nog een groepsfoto maken. En toen de gasten allemaal vertrokken waren om heerlijk te gaan dineren en feesten, was Keven weer aan de beurt om alles whoop whoop op te ruimen en in de bus te laden, terug naar zijn atelier.

Harde werker, prachtig resultaat!

Ik heb de hele dag vol bewondering gekeken naar hoe snel en hard hij werkt en hoe hij met veel kennis de mooiste bloemen combineert om een hele mooie sfeer te scheppen. Wat kunnen bloemen – en dan vooral mooie en goed bij elkaar gezochte bloemen – toch veel doen! En ben je nieuwsgierig hoe de bruiloft en de styling er door de ogen van de trouwfotograaf uitzag? Dan kun je hier het effect van deze geweldige bloemen terugzien op de officiële trouwfoto’s!

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

reportage rotterdam

<< terug naar overzichtBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.