Informatie en tarieven

Fotoshoot

Je kunt bij mij een losse fotoshoot boeken van een tot anderhalf uur. Zo’n shoot is geschikt voor bijvoorbeeld een familieshoot, een sessie van je zwangerschap, een fotoserie van je pasgeboren baby of een portretsessie voor zakelijke portretfoto’s.

Een korte fotoshoot doe ik op één locatie, zowel binnen als buiten (liefst buiten). We kunnen hiervoor afspreken op het strand, in de duinen, in een park of juist op een meer zakelijke of industriële locatie. Babyshoots doe ik altijd bij je thuis.

Reportage

Daarnaast is het mogelijk om ook langere reportages te boeken. Dit is dan vaak wat minder geposeerd en wat meer als documentaire. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van een feest of promotie, het in beeld brengen van de werkzaamheden bij jouw bedrijf of het maken van een reportage van een doop of communie.

Ik ga daarbij uit van minimaal twee uur aanwezigheid, voor € 375. Ieder extra uur kost € 100 meer. Hieronder kun je zien wat er precies allemaal wel en niet zit inbegrepen in deze prijs.

Fotografeer ik jou ook binnenkort?

(En gaan jullie trouwen? Bruiloften fotografeer ik ook!)

Praktische informatie

Nabewerking en aflevering

Na de fotosessie maak ik zelf een selectie uit de foto’s en die bewerk ik na. Dat betekent dat ik ze nakijk op contrast, kleur, scherpte en uitsnede en eventueel werk ik kleine oneffenheden wat bij. Wanneer de foto’s klaar zijn zet ik ze online (met een wachtwoord erop), allemaal zowel in kleur als zwartwit. Daar kun je de foto’s bekijken en eventueel afdrukken bestellen. De link kun je natuurlijk ook doorsturen naar vrienden en familie. Bij alle pakketten krijg je de hele selectie foto’s nabewerkt op hoge resolutie én je krijgt er ook een boekje bij!

Werktijden

dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 – 21.30 uur
zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

In principe werk ik niet op zon- en feestdagen, alleen op speciaal verzoek. Ik reken dan dubbel tarief.

Heb je een vraag?