Informatie en tarieven

Tarieven van een day in the life of een korte shoot?

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker bij fotografen op de website staan: ‘a day in the life’, een documentaire van een dag uit je leven. Vrijwel altijd gaat het dan echter om een dag uit het leven van jullie als gezin. Persoonlijk denk ik dat er veel meer onderwerpen interessant kunnen zijn voor zo’n documentaire. Foto’s zijn herinneringen aan bijzondere momenten. En soms zijn die momenten zo gewoon dat ze juist daarom weer bijzonder worden.

  • je dagelijkse rondje met de hond
  • het ontbijtritueel van jullie als gezin
  • je zwangere buik van toen jullie nog maar met z’n tweeën waren
  • de routineklussen op je werk die je kunt dromen
  • je pasgeboren tweede en hoe de oudste daarop reageerde

Juist die dagelijkse dingen maken dat jij jij bent, dat jullie jullie zijn; als gezin, als familie, in je werk, als stel. En juist die dagelijkse dingen zijn zulke mooie en warme herinneringen voor later. ‘Oh ja, dat deden we altijd!’ ‘Oh dat is preciés mijn vader!’

Informatie, tarieven en werkwijze fotoshoots

Tijdens zo’n dag ga je gewoon volledig je eigen gang en ik volg je met de camera. Je hoeft nergens te poseren, we gaan geen speciale dingen doen voor de camera, ik ben er gewoon en ik leg vast wat er gebeurt.

Vind je zo’n halve of hele dag te veel? We kunnen ook voor een kortere fotoshoot afspreken! In de blog zie je voorbeelden van verschillende shoots. Let op: zo’n kortere shoot betekent wel dat we meer gaan poseren want in een uur kunnen we niet teveel aan het toeval overlaten!

(En gaan jullie trouwen? Bruiloften fotografeer ik ook!)

 

Praktische informatie

Nabewerking en aflevering

Na de fotosessie maak ik zelf een selectie uit de foto’s en die bewerk ik na. Dat betekent dat ik ze nakijk op contrast, kleur, scherpte en uitsnede en eventueel werk ik kleine oneffenheden wat bij. Wanneer de foto’s klaar zijn zet ik ze online (met een wachtwoord erop), allemaal zowel in kleur als zwartwit. Daar kun je de foto’s bekijken en eventueel afdrukken bestellen. De link kun je natuurlijk ook doorsturen naar vrienden en familie. Bij alle pakketten krijg je de hele selectie foto’s nabewerkt op hoge resolutie én je krijgt er ook een boekje bij!

Werktijden

dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 – 21.30 uur
zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

In principe werk ik niet op zon- en feestdagen, alleen op speciaal verzoek. Ik reken dan dubbel tarief.

Open chat
Heb je een vraag?