Zakelijke fotografie Den Haag

Zakelijke fotografie Den Haag

Nieuwe profielfoto’s? Een eigen beeldbank? Dat kan! Ik verzorg zakelijke fotografie in Den Haag en omstreken.

Wat kan ik voor je betekenen?

Je kunt prima vertellen over je werk en wat je precies doet of waarom het je passie is. Maar simpelweg laten zien wat je doet spreekt vaak nog veel meer. Ik leg mensen vast terwijl ze aan het werk zijn. Hun focus, hun passie, hun plezier. Daarnaast kan ik wat meer geposeerde profielfoto’s voor je maken.

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Als ik echt een goed beeld wil maken van je werkzaamheden loop ik liefst een halve tot een hele dag met je mee. Ik onderbreek je werk niet, je mag mij totaal negeren, ik ben de vlieg op de muur die vastlegt wat jij doet. Werk je met klanten? Dan houden we natuurlijk rekening met hun privacy!

Wat, waar, wanneer?

Het beste is om een dag uit te zoeken waarop je veel verschillende dingen gaat doen of waarop je hele specifieke werkzaamheden uitvoert die veel over jou zeggen. Foto’s waarbij veel gebeurt  en actie te zien is, zijn vaak het meest interessant.

Ik ga met je mee, kijk naar het licht, zoek mijn mooiste hoeken en maak foto’s van jou terwijl je werkt. En wil je graag ook wat profielfoto’s van jezelf, dan maken we daar ook tijd voor!

Dit is mogelijk voor een ZZP’er met een eigen bedrijf maar ook voor een heel team of een hele afdeling.

Zakelijke fotografie Den Haag: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen! Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan!

Heb je een vraag?