Zwangerschap strand

Marjolein en Wijnand wilden graag foto’s van hun zwangerschap op het strand. Dat kan natuurlijk! Een zwangerschapsshoot doe ik vaak ergens tussen 32 en 36 weken zwangerschap. Ervoor is je buik nog niet zo groot (zeker niet bij een eerste kindje) en later is het risico te groot dat je iets vroeger bevalt. En dan zijn we te laat met de shoot. Bovendien is een buik waarin het kindje al is ingedaald ook wat minder fotogeniek. 

Mijn eigen plekje op het strand

Wat ik jammer vind in Den Haag is dat het op het strand altijd erg druk is en dat je op veel plekken niet echt de duinen in kan. Alle paden zijn afgeschermd met prikkeldraad en er staan overal keurige bankjes en prullenbakken. Goed geregeld natuurlijk maar voor de foto’s hou ik van een wat meer natuurlijke en rustige omgeving. Gelukkig heb ik inmiddels wel een plek gevonden waar dat toch prima kan. En daar sprak ik af met dit leuke stel.

Hartstikke bedankt voor de prettige en ontspannen manier van werken. We vonden het beiden erg leuk afgelopen zondag!

We hadden prachtig mooi weer met een zacht laat zonnetje en het was gelukkig niet al te koud! Al kletsend liepen we een rondje langs verschillende mooie fotoplekjes, rustig aan want met zo’n zwangere buik gaat niet altijd alles meer even makkelijk. Maar Marjolein was duidelijk niet bang en beklom zelfs in het mulle zand een duin!

Mooie herinneringen

Het leverde mooie verwachtingsvolle foto’s op, de laatste van hen samen als stel. Inmiddels vormen ze een gezin. Wat is het toch leuk om herinneringen te mogen maken van deze bijzondere tijd!

 

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

zwangerschap strand

<< terug naar overzichtBen je enthousiast geworden over mijn foto’s en wil je graag een afspraak maken?

Mail of bel me; dan kan ik al je eventuele vragen beantwoorden en kunnen we een datum prikken! Zeker in de zomer ben ik vaak vrij ver vooruit volgeboekt, dus wacht niet te lang.

Wil je graag weten wat er met jullie budget mogelijk is?

Van kortere tot langere shoots, alles kan! En bij iedere shoot zitten de nabewerking, de bestanden op hoge resolutie op USB én een mooi boekje inbegrepen.


Heb je een vraag?