Zwangerschapsfotografie Den Haag

Zwangerschapsfotografie Den Haag

Ben je zwanger en wil je deze bijzondere periode graag laten vastleggen? Dat kan!

Wat kan ik voor je betekenen?

Het is fijn als je voor je zwangerschapsfoto’s een fotograaf hebt waarmee het klikt en bij wie je je op je gemak voelt. Ik heb in de afgelopen jaren al honderden aanstaande moeders mogen vastleggen, alleen, met partner en eventuele kinderen, binnen, buiten, noem maar op. Ik blijf het altijd heel bijzonder vinden, zo’n kindje in je buik! 

Soms mag ik na de geboorte dan nog een keertje terugkomen om ook de baby te fotograferen. Ik weet dat het zo is, maar ik kan me bijna nooit voorstellen dat die dan écht eerst in die buik zat!

Wat is er mogelijk met jullie budget?

Voor zwangerschapsfotografie (in Den Haag of wat meer buiten de regio) hebben we meestal aan een korte fotoshoot (één tot anderhalf uur) wel genoeg. Maar als je graag wat meer de dagelijkse dingen erbij wilt vastleggen, hebben we wel meer tijd nodig. In ieder pakket zijn in ieder geval de nabewerking, de foto’s op hoge resolutie op USB én een verrassingsboekje inbegrepen!

Wat, waar, wanneer?

Een zwangerschapsshoot kan zowel bij je thuis (bijvoorbeeld in de babykamer) als op locatie. In en rond Den Haag ga ik vaak naar een van de mooie parken of naar het strand. Maar ik heb ook wel eens met een zwangere dame ergens onder een viaduct met veel graffiti gestaan!

Over het algemeen is je buik het mooist tussen 32 en 36 weken. Wacht je langer dan loop je bovendien de kans dat de shoot bij een vroege bevalling te laat komt en dat zou natuurlijk zonde zijn!

Zwangerschapsfotografie Den Haag: interesse?

Wacht niet te lang om contact op te nemen! Zeker in de zomer ben ik vrij ver van tevoren volgeboekt. Dus heb je interesse? Mail of bel me dan!

Heb je een vraag?